Cautare

126 de rezultate pentru "mireille radoi" (3.81 secunde)
Partidul vizat in mod direct a fost PSD-ul, mai ales ca a facut trimitere la incom-patibilitatea intre calitatea de parlamentar si cea de lider sindical, fiind un fapt cunoscut ca protestele de la metrou sunt conduse de senatorul social democrat Ioan Radoi.
Cinci din zece pentru Romania au fost fotbalisti, de la Mirel Radoi, ultimul pe lista la Cristi Chivu, laureatul acestui clasament.
Antonia Radoi: Ar trebui sa facilitam procesul tinerilor de a ajunge la anumite oportunitati. Tinerii celebreaza si contributiile pe care le-au avut pentru Romania.
Desi a obtinut prima victorie pe banca echipei in Liga 1 chiar in derby-ul cu U Craiova 1948, 2-1, Laszlo Balint ar urma sa fie dat afara pentru ca cei din conducere sunt nemultumiti de modul in care arata jocul echipei.
Universitatea Craiova a invins-o pe Zorya Lugansk cu scorul de 3-0 si s-a calificat in play-off-ul UEFA Conference League.
Emisiunea Sport Report de la finalul serii de Conference League, de la Orange Sport, i-a avut ca invitati pe Eduard Stancioiu si pe Vali Negru si a continut si toate reactiile dupa meciurile jucate de FCSB si de Universitatea Craiova.
Universitatea Craiova - Hapoel Beer Sheva s-a incheiat cu o remiza, scor 1-1, in prima mansa a play-off-ului Conference League.
Universitatea Craiova a castigat partida cu FC Botosani din etapa a saptea din Liga 1 cu scorul de 1-0, dupa un gol marcat in prelungiri.
"Ori joci cu Mirel Radoi la marcaj, ori pleci", aceasta este traducerea bruta a scandalului declansat dupa meciul de la Cluj si intretinut toata saptamana ce sta sa se incheie, intre latifundiarul din Pipera si antrenorul, ori, daca vreti, angajatul sau, Gica Hagi.
Cretu, Nistor, Screciu - Cimpanu, Markovic, N. Bancu; Rezerve: Rusu - Martic, Capatina, Mateiu, Vina, A. Ivan, Ed. Florescu, Rivaldinho, Hanca; Antrenor: Mirel Radoi
Emisiunea Sport Center, de la Orange Sport, a adus la finalul partidei de la Cluj analiza din studio si toate reactiile de la stadion.
CFR Cluj a castigat partida contra Universitatii Craiova din etapa a zecea din Liga 1 cu scorul de 2-0, dupa o eroare uriasa din defensiva lui Mirel Radoi.
Universitatea Craiova a facut un pas gresit pe teren propriu, in compania celor de la FC Voluntari. Oltenii au obtinut doar o remiza, 1-1, in primul meci al etapei cu numarul 12 din Liga 1.
Raspunsul il vom afla peste patru luni, atunci cand cortina va cadea peste intercerea interna, dar, daca ar fi sa ne luam dupa oracolul din Balcesti, toti noii veniti la un loc nu au valoarea revenitului dupa accidentare Mirel Radoi...
a€œFitilula€ fusese aprins si a fost alimentat, o saptamana mai tarziu, de capitanul Stelei, Mirel Radoi, care declara ca invinsii sai de la Pandurii, i-au soptit lui la ureche, asa ca-i baiat de treaba, ca au jucat pe prime babane.
Ramane "nemuritorul" Radoi, caruia Becali ii mareste mereu pretul de transfer, fara a se gandi vreo clipa ca bravul lui capitan este mai mereu urmarit de ghinioane, avand dese perioade in care este indisponibil.
Cu Lituania nu au fost prezenti Mutu, Chivu si Rat, acum nu sunt Radoi, Nicolita, Dica, Ghionea, Contra, Codrea si cei doi Niculae.
Mirel Radoi FCU Craiova: Gurau - R. Negru, Duarte, Paramatti, Van Durmen - D. Albu, V. Achim - Baeten, Bauza, Bahassa - G.
Fostul iubit, Nick Radoi, nu a uitat-o si i-a transmis un mesaj chiar in noaptea dintre ani. Ce si-au spus cei doi, aflam chiar de la Alina Radi!
Radoi era resemnat, nu am crezut niciodata. Ei au batut clar, noi nu am reusit sa dam gol", a declarat Florin Raducioiu.
google-analytics.com